radio nixenmeer enschede
youtube nixenmeer enschede
 facebook nixenmeer live muziek
 twitter nixenmeer enschede
  google + nixenmeer enschede  
 googlemaps nixenmeer enschede

krangshop krangen

 

vintage shop

 

design kinderkleding

 

Jouw gastvrouw/heer Chris en Ine

Er zijn veel recensies geschreven over optredens in de NiX, heel veel.......
 
Voor een volledig overzicht van........


    ......enkele pakken we er even uit:

US Rails (USA) 14-05-2014
Mason Rack Band (AUS) 30-05-2014
John Primer (USA) 30-01-2011

24 Pesos (UK) 11-12-2010
Enrico Crivellaro (IT) 01-04-2010
Birds Of Chicago (USA) 03-02-2014
Lavendore Rogue (UK) 13-11-2013
etc etc etc etc

Of wat dacht je van deze.....

Reba Russel Band (USA) 19-06-2011
Johnny Mastro (USA) 07-09-2012
Ben Poole (UK) 29-01-2012

Of.......

Of......
Nick Moss Band 10-08-2014

Natuurlijk ook bewegende "recensies"


Of de TCTubantia....


Of foto's natuurlijk....

Niet te vergeten onze

 

Door NiXenMeeR ontvangen recensies naar aanleiding van op onze locatie georganiseerde feestjes etc.....zijn we altijd blij mee. En yup, ook negatieve, al kunnen we ons dat niet voorstellen, zullen we publiceren, ter lering en misschien vermaak :-)


01-09-2014
1-jarig bestaan NiXenMeeR
Parchtig verslag van ons feestje........"......een groot aantal acts van wereldklasse. Daarnaast is de zaal ook te huur voor bruiloften, feesten en partijen en het moet gezegd: door de aankleding met talloze foto’s van muziekhelden, vitrines vol met gesigneerde bluesharps, de handtekeningen van optredende artiesten op de muur en andere memorabilia is dit een zaal die zich duidelijk onderscheidt van een doorsnee zaaltje. Alles ademt muziek! En om maar even een paar namen te noemen die we aan het werk hebben gezien op het podium: wat dacht je van Chastity Brown, Tom Attah, Lavendore Rogue, Erja Lyytinen, the Bluesbones, Johnny Mastro & his Mamma’s Boys, Birds of Chicago, Mason Rack Band, Thorbjorn Risager en nog veel, heel veel meer!"
Meer lezen? Dat kan hier !!

feestzaal enschede

"Waarom zo’n topband dan toch z’n weg weet te vinden naar Twente? Het antwoord daarop is simpel: de mensen van NiXenMeeR! Chris en Ine hebben een jaar geleden het besluit genomen om de NiX naar een hoger plan te tillen en het zou te ver voeren om op deze pagina’s daarover in detail te treden, maar neem van mij aan dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn was. Door keihard te werken uit liefde voor muziek, desnoods met vallen en opstaan hebben ze nu, één jaar later, een prachtige venue neergezet waar (internationale) acts graag komen én terugkomen."
 


14-08-2014
NiX Blues Night
Donderdag 14 augustus markeerde het begin van een mooi weekend vol blues. Voorafgaand aan het Drijf-In Bluesfestival in Giethoorn vond, eveneens geprogrammeerd door het team van NiXenMeer in Enschede, de NiX Bluesnight plaats op de Oude Markt. Dit maakte dan weer deel uit van de Summersounds, een reeks concerten en optredens op zes donderdagavonden in de zomerperiode.
Lees hier meer op BluesmagaZinE....
feestruimte enschede
En een stukje dat ons heel blij maakt.....we zijn niet zo van de spotlights maar waarderen waardering enorm :-)
"Ik heb ze hierboven al even genoemd, maar wil wel graag van de gelegenheid gebruik maken om het team van www.nixenmeer.nl te bedanken voor het organiseren en programmeren van zowel de NiX Bluesnight als het programmeren van het Bluesfestival in Giethoorn. Chris, Ine en team: dank jullie wel! ’t Was weer een bult werk, maar te oordelen aan de vele foto’s en blije gezichten hebben jullie ook weer heel veel mensen een ontzettend mooie tijd bezorgd!"


15, 16 en 17 augustus 2014
Drijf In Festival Giethoorn

blues enschede


 

30-05-2014: Optreden
Mason Rack Band (AUS)
Het verslag van dit optreden is hier te lezen (Herbert Schluter)
Als reactie op dit verslag heeft 1 van de bezoekers het volgende geschreven en daar zijn wij dan ook bijzonder trots op:     livemuziek enschede

Een wederom prima en objectief verslag, Herbert. Ik had zelf ook de eer om hierbij aanwezig te mogen zijn. Uiteraard, smaken verschillen, maar wat mij betreft hoort dit concert absoluut in de Top optredens die ik persoonlijk heb meegemaakt op het Nixpodium. Ik sta elke keer weer versteld hoe Chris het voor elkaar krijgt om zo’n gevarieerd en goed programma te kunnen bieden. Chapeau daarvoor. De muzikanten hadden er zelf dan ook zichtbaar plezier aan, en dat straalden ze ook zeker uit naar het enthousiaste publiek. Als je dus enigzins de kans krijgt, ga ze horen en zien is dan ook zeker mijn tip. Buiten dat zijn het ook nog eens zeer aardige kerels, waar we voor aanvang gezellig buiten mee hebben staan kletsen, en waarbij Mason een ieder vroeg om de zojuist door hun aangeschafte Tourbus met een stift te tekenen aan de binnenkant met je naam of zomaar een kreet. Dashbord, deurpanelen of plafond maakte niet uit. Ik heb maar gewoon op het plafond getekend met ” Adjuh Nix ” want iets anders schoot me zo gauw niet te binnen. En dat vind ik nu dus juist het mooiste van de Nix. De interactie met de muzikanten die niet door een achterdeur opkomen en na afloop weer geruisloos verdwijnen. Na afloop ben ik dan ook zeer tevreden met een dubbel Live CD in de binnenzak weer huiswaarts gekeerd, (De DVD is nog in bestelling) en mijn buren hebben de dagen daarna ook nog aardig mee kunnen genieten. Deze avond was zijn geld dan ook dubbel en dwars waard, en de Mason Rack Band heeft er sowieso weer meerdere fans bij.


16-05-2014: Uitvoering
De Bühne 2014 (Live NiXenMeeR!
presentatie enschede
en en

Vrijdagavond 16 mei jl. organiseerde gitaar-en zangdocent/singer-songwriter Harry Banninga (46) onder de vlag van Harry Banninga Gitaarles alweer de 3e editie van de jaarlijkse optreedavond De Bühne voor zijn leerlingen.

In de sfeervolle en gezellig drukke NiXenMeeR kwamen zo rond de 20 acts voorbij deze avond. Uiteraard kreeg iedereen een warm applaus na het -voor de meeste leerlingen- heel spannende optreden!

Het programma bracht veel variatie: nummers van RHCP, Eric Clapton, Kaiserchiefs, Katy Perry, Nielson, Taylor Swift, Pink Floyd, U2 en 3 Doors Down kwamen o.a. voorbij, voorafgegaan door de allerkleinste leerlingen.

De keuze voor NiXenMeeR bleek een heel goede, getuige de vele positieve reacties op de live muziek ademende locatie, ook van de leerlingen zelf. Voor herhaling vatbaar? Als het aan docent Harry Banninga ligt zeer zeker!


04-05-2014: Optreden
Doug MacLeod

singer songwriter enschede10-04-2014: FeestneuzeN
Leon Abelmann
 

Niet alleen is de NiXenMeeR het bruisende hart van de Twentse blues scene, het is een ook een sfeervolle locatie voor een onvergetelijk feest. De voorbereiding vooraf was uitstekend, inclusief uitstekende suggesties voor live muziek. Op ons feest hebben de Ugly Twins en Smugglers bluesband van begin tot eind de muziek verzorgd. Het was geweldig, mijn doorgaans schuchtere collega's stonden in een mum van tijd op de dansvloer. En de Twins wisten niet van ophouden aan het eind van de avond. Ine, Karen, Chris, Olivier een Noortje waren druk in de weer met drank en hapjes, maar ook op de dansvloer te zien. Zelfs met bijna 100 mensen was de rekening achteraf een enorme meevaller. Echt een aanrader voor een avond met vrienden en collega's waar nog lang over wordt gesproken! Maar kom wel op de fiets...
feestcafe enschede en impressie


14-03-2014: FeestneuzeN
zaal te huur enschede


12-11-2013: BieR en WijN ExperiencE

Beste Oliver en Karin,
We hebben genoten van de cursus en het plezier dat we samen hebben gehad. Het was echt heel ontspannend, goede sfeer, leuke omgeving en we hebben veel van jullie geleerd. Niet alleen het doen, maar ook hetgeen jij Oliver ons vertelde over de verschillende bieren tijdens het bierproeven. Onze complimenten en misschien komen we nog een keer met een groepje uit Dieren langs.
Groetjes,
Gert


23-10-2013: FeestneuzeN

Beste mensen (Chris, Karin, Oliver en Ine),
super bedankt voor jullie goede zorg. Was een geweldig feest, Sorry nogmaals voor de "overlast" maar dat hebben jullie fantastisch opgelost.

Feest en drank maakt mensen los en soms vergeten ze dan waar ze zijn. Als we nog eens iets te vieren hebben kloppen we gelijk bij jullie aan.We zien elkaar tijdens de optredens wel weer. Nogmaals dank en heinig an!
Jolanda en Richard (zijn neus heeft overigens weer de normale kleur :-)


12-10-2013: FeestneuzeN

Beautifull people,
kan niet anders zeggen! De zaal heeft nu eenmaal iets wat je nergens ander kunt vinden en jullie, jullie zijn schatten! De sfeer is muziek, muziek en muziek en de mogelijkheid om een bandje op het podium te zetten is heerlijk en maakt het af.
Dansvloertje op en rocken maar, super en zullen we nooit vergeten.
Adios
Roland en Mark


07-10-2013: FeestneuzeN

Dag nixers,
we moeten en willen jullie heel graag bedanken voor vooral ook de ontplooide initiatieven toen die nodig bleken te zijn. Gewoon even wat extra techniek op de fiets halen omdat we plotseling bedachten muziek te draaien vanaf een i-pad.
Had ik niet verwacht maar hebben jullie toch maar even gedaan!
Verder was alles ook prima naar de zin, kon niet beter.
Dank hiervoor en we kunnen jullie zeker aanbevelen bij toekomstige feestneuzen.
Tot de volgende,
Henrik en Lies


26-09-2013: FeestneuzeN

Hee hallo,
ons feestje staat ons nog in het geheugen gegrift, zeer geslaagd mag ik wel zeggen.
De duidelijke afspraken die we voor de tijd gemaakt hebben zijn allemaal nagekomen.
Zorgeloos een feestje organiseren is belangrijk want dan kun jezelf ook lekker vieren.
Daarvoor en de hartelijkheid, bedankt!
Groetjes, Helma


04-09-2013: FeestneuzeN

Beste mensen,
wij willen jullie nogmaals danken voor de goede zorgen tijdens ons jubileumfeestje.
Was geweldig. De mensen waren zeer tevreden over de sfeer en de bediening. Niets dan lof.
Kunnen we iedereen aanraden een feestje in de Niks.
Sabrine en Geurt
 
Voor meer info en offertes, mail naar
 

  Wat is er naast dit besloten onderdeel nog meer te doen bij NiXenMeeR???
Alle info over openbare evenementen kun je hier vinden.
 
  Terug naar het overzicht

 

    www.nixenmeer.nl